813 klantbeoordelingen
9.5/10

Castorolie (wonderolie)

Castorolie staat bekend om zijn reinigende en voedende eigenschappen. Het wordt veelal gebruikt om het haar soepel en sterk te houden om het langer te kunnen laten groeien. Maar ook voor de huid wordt het gebruikt tegen droge plekken en voor de reiniging van de huid.

Zwart of koudgeperst?

Castorolie kent zoals zoveel oliën verschillende vormen, afhankelijk van het productieproces. Wij verkopen zowel de koudgeperste als de Jamaican Black Castor Oil. Over welke beter is, lopen de meningen uiteen en beiden oliën kunnen gebruikt worden voor haar en huid. Zwarte castorolie (wonderolie) van bijvoorbeeld Tropicle Isle Living, wordt op traditionele wijze gemaakt, zonder kunstmatige en chemische toevoegingen. De zaden van de Castor plant worden eerst geroosterd en gemalen, vervolgens worden ze gekookt om zo de 100% pure, donkere biologische Castor Oil te winnen. Blanke, of koudgeperste castorolie, wordt verkregen door de castorzaden onder hoge druk te persen. Volgens sommigen blijven de werkzame stoffen zo beter bewaard.

Castor Oil wordt in Nederland ook wel Wonderolie genoemd en wordt erg veel gebruikt voor verzorging van haar en de huid. Gebruik het als vochtinbrengende haarolie en laat het een nacht inwerken voor optimaal resultaat!

Positie

60

12 artikel(en)

Positie

60

12 artikel(en)

Wacht a.u.b...

{{var product.name}}