Arganolie is niet de meest goedkope olie. Dat komt omdat het productieproces erg intensief en tijdrovend is. Dit weerhoudt Arganolie.nl er echter niet van om 100% pure Arganolie te verkopen. Daar waar andere verkopers van Arganolie de olie vaak mengen met bijvoorbeeld olijfolie, zorgt Arganolie.nl er juist voor dat de olie ieder jaar gecontroleerd wordt op puurheid! Zo ben je er zeker van dat je bij Arganolie.nl de juiste prijs betaalt!

argan noten in marokko

ARGANOLIE PRIJS: PER LITER 30 KILO ARGANVRUCHTEN NODIG!

Zoals hierboven al geschreven, neemt het productieproces van Arganolie veel tijd en arbeid in beslag. Berbervrouwen in Marokko verzamelen voor 1 liter Arganolie ongeveer 30 kilo arganvruchten. Zij verwijderen de schil van deze harde vruchten door er met een steen op te slaan. Binnen in de vrucht zitten drie pitten die de Arganolie bevatten. Met een stenen handmolen wordt de olie uit de pitten geperst. Om echt alleen de pure Arganolie over te houden, wordt de substantie gemengd met water, waardoor de olie zich van de pulp scheidt. Tegenwoordig wordt Arganolie steeds vaker mechanisch geperst. Dat is niet erg, als het maar koud gebeurt. Bij onze Arganolie is dat zeker het geval.

100% PURE ARGANOLIE

De Arganolie prijs zegt nog niets over de kwaliteit van de Arganolie. Veel verkopers mengen hun Arganolie met bijvoorbeeld olijfolie. Dat is natuurlijk snel geld verdienen… maar niet hoe het hoort! Wil je zeker zijn van 100% pure Arganolie? Bestel dan via Arganolie.nl. Wij laten onze Arganolie regelmatig testen door een onafhankelijk laboratorium, zodat ook wij zeker weten dat de olie puur en echt is. Onze leverancier in Marokko levert al jarenlang Arganolie van de beste kwaliteit. Daarnaast is onze leverancier in het bezit van het Ecocert Certificaat. Wat onze Arganolie haar prijs ook waard maakt, is dat de olie door coöperaties van Berbervrouwen gemaakt wordt. Op deze manier kunnen ongeveer duizend Marokkaanse vrouwen hun gezinnen onderhouden!

DE ARGANOLIE PRIJS BIJ ARGANOLIE.NL

Bij Arganolie.nl vind je diverse Arganolie producten. De prijs verschilt natuurlijk per product. Voor 120 milliliter Pure, Biologische Arganolie betaal je € 29,95, maar vaak hanteren wij ook een aanbiedingsprijs. Voor 60 milliliter Arganolie betaal je € 20,95. Naast de pure Arganolie vind je nog veel meer verschillende producten met als basis Arganolie. Prijs en kwaliteit zijn altijd in verhouding! Neem dus snel een kijkje in onze Arganolie webshop en laat je verrassen!